Ma megsemmisítik az áprilisi választás szavazatait

A törvény szerint a 90. nap után, azaz ma meg kell semmisíteni a helyi választási irodákban a szavazólapokat, ahogyan az ajánlóíveket, a kinyomtatott szavazóköri névjegyzéket, a mozgóurnát igénylő választópolgárok kinyomtatott jegyzékét is. A Nemzeti Választási Irodának törölnie kell a szavazóköri névjegyzékek és a levélben vagy külképviseleteken szavazók névjegyzéki adatait. (Ha a választás eredményével összefüggő büntetőügy folyik még, akkor az érintett iratokat a jogerős lezárásig kell megőrizni.) (MTI)

Miért volt balfasz Bajnai Gordon, Szigetvári Viktor és a többiek?

A választ az Együtt-PM királycsinálójával készült interjúban találja, amit Szigetvári az Indexnek adott. Fontos gondolat:
Ha a városi középosztály egyes tagjai saját szecessziójuk és mulandó gazdasági alapokon álló hedonizmusuk mögé bújva a balközép politikusokat érintő előítéleteik felülvizsgálata elől is elbújnak, akkor 2018-ban sem lesz kormányváltás.

Szanyi, Bajnai és Morvai fognak vitatkozni az EP választások előtt

A DK a Jobbik miatt nem megy vitatkozni, a Fidesz nem indokolt, hogy miért nem.

Amire senki sem számított: Puch László szervezi az évezred buliját

Ha nincs dolga május 14-15-én és épp Harkány környékén jár, akkor mindenképpen nézzen be az MSZP volt pénztárnokához, aki búcsúbulin látja vendégül a parlamentből kiesett szocialista politikusokat.

Gazdagabb lesz a Jobbik mint az MSZP

2,5 milliárd forintot osztanak szét a Parlamentbe került pártok között. A Jobbik 466 milliót várhat a számlájára.

Megalakult az LMP frakciója

Nagy meglepetésre Schiffer András lett frakcióvezető és törvényalkotási szuperbizottság tagja. Helyettese Szél Bernadett, akit a nemzetbiztonsági bizottság tagjának jelölnek. Sallai Róbert Benedeket jelölik a fenntartható fejlődés bizottság elnökének, Ikotity Istvánt pedig a kulturálisnak nevezett oktatási bizottság alelnökének. A frakció ötödik tagját, Schmuck Erzsébetet jelölik országgyűlési jegyzőnek, valamint a költségvetési bizottság alelnöki és az interparlamentáris unió magyar tagozata elnöki posztjára. (MTI)

Még egy hetük van a pártoknak, hogy eltüntessék a választási plakátjaikat

A választási törvény szerint a szavazás napja után egy hónapon belül, tehát május 6-án 16 óráig kell eltüntetni a választási plakátokat az emberek szeme elől. Annak kell leszednie, aki kitette, vagy akinek érdekében kitették azt. Ha valaki nem szedi le, akkor a helyi önkormányzat teszi azt meg és számlázza tovább annak költségeit. (MTI)

Így hazudik Amerika, ha Orbánról van szó!!4!

Joe Biden alelnök és Orbán Viktor stadionépítő tegnap csörögtek egymásra telefonon, de a Fehér Ház sajtószolgálata ravasz módon elhallgatja a csevej legfontosabb részét!

Hivatalos! Kiderült melyik a legtrehányabb magyar párt

Összesen 1,8 milliárdos bírságot kaptak a szervezetek a le nem adott, elvesztett, lehányt választási ajánlóívek miatt. Most kiderült ki a csúcstartó!

Megvannak a fideszes hippibusz győztesei! Áldja meg, tartsa meg a Jóisten nagy becsben a nyerteseket!

A fideszes Szászfalvi László győztest hirdetett. Röpülnek a shuffle-ök, körbejár a parlamenti wellnesshétvége. Kétharmadig belemehetnek a medencébe!
Bejelentkezés Facebookkal Bejelentkezés Google Plusszal Anonim maradok